V četrtek, 17. 10. 2019, bomo izvedli jesenski športni dan za vse oddelke naše šole. Športni dan je del OIV in je za vse dijake naše šole obvezen.

Pripravili smo vam pohodniške aktivnosti.

 

1. letniki

Vsi dijaki, ki so v 1. letniku, imajo pohod na Talež. Dijake smo razdelili v dve skupini.

  1. skupina: dijaki 1. a, 1. b in 1. c imajo zbor pred šolo ob 8.00. Vodja je prof. Lidija Brezavšček.
  1. skupina: dijaki 1. g in 1. e imajo zbor pred šolo ob 9.00. Vodja je prof. Nevenka Kunšič.

 

2. letniki

Vsi dijaki, ki so v 2. letniku, imajo organiziran pohod po Grofiji (Brezjansko območje). Dijaki se zberejo ob 8.00 uri na Vurnikovem trgu, pred picerijo Matiček. Vodja je prof. Jože Brezavšček.

 

3. letniki

Zbor dijakov je ob 8.30 uri na Vurnikovem trgu. Organiziran je pohod v smeri Fuxova brv, učna pot Prisluhnimo Savi, Šobčev bajer, Radovljica. Vodja je prof. Jasna Smajič.

 

4. letniki

Zbor dijakov je v Krpinu ob 8.30. Organiziran je pohod v smeri Krpin, grad Kamen, Planinca, Draga. Športni dan se zaključi v Dragi.

Avtobus redne linije odpelje iz Radovljice proti Begunjam ob 8.10. Cena vozne karte je 1,3 €. Avtobus redne linije iz Begunj v Radovljico je ob 11.53. Vodja je prof. Uroš Pikec.

 

Zdravniško opravičeni dijaki

Dijaki, ki so oproščeni ŠVZ oziroma imajo za ta dan zdravniško opravičilo in se zaradi tega ne morejo udeležiti pohodniške aktivnosti, bodo imeli organizirano dejavnost (na temo športa, rekreacije in rehabilitacije) v šoli. Zdravniško opravičeni dijaki imajo zbor v avli šole ob 9.00. Vodja aktivnosti je prof. Karmen Gogala.

 

Oprema

Za pohod je potrebno imeti ustrezno pohodniško obutev (pohodni čevlji ali športni copati  z nedrsečim podplatom), nahrbtnik, rezervna oblačila, malico in pijačo.

 

Malica ta dan v šoli ne bo organizirana.

 

Obnašanje

V času pohoda kajenje ni dovoljeno, prav tako ne uživanje alkohola in ostalih psihoaktivnih substanc. Med aktivnostjo zastopate šolo, zato opozarjamo na kulturno obnašanje. Vse smeti vedno pospravimo za seboj.

 

Lep športni dan vam želimo!

 

Aktiv ŠVZ