Razpored izpitov po predmetih in dnevih, ki bodo potekali med 17. in 20. avgustom 2020 (posodobljeno 14. 8. 2020).

Dijaki, preverite, če bi prišlo do sprememb.

 

PRIJAVA K IZPITU

Dijaki lahko oddate prijave v jesenskem roku do 10. avgusta 2020.

Obrazec lahko izpolnite elektronsko in ga pošljete po e-pošti na naslov info@egss.si – v tem primeru boste polje Podpis kandidata/-ke izpolnili osebno, in sicer na dan opravljanja izpita. Obrazec si najprej shranite na svoj računalnik, nato ga izpolnite.

Elektronski obrazec: prijava_izpiti_2020

Obrazec lahko izpolnite tudi ročno in ga oddate osebno v tajništvu šole oz. ga pošljite po pošti priporočeno na naslov EGSŠ Radovljica, Gorenjska c. 13, 4240 Radovljica. V tem primeru uporabite standardizirani obrazec na povezavi:

https://www.gov.si/assets/ministrstva/MIZS/Dokumenti/Storitve/Srednje-sole/Prijava-k-izpitu/Prijava_k_izpitu.pdf

Obrazec ročno izpolnjujete z velikimi tiskanimi črkami. Pri predmetu dopišite učitelja, pri katerem opravljate izpit. Če delate diferencialni izpit ali se šolate preko izobraževanja odraslih, to nujno izberite/napišite v desnem kotu zgoraj.

Popravni izpiti bodo potekali od 17. do 20. avgusta 2020. Razpored po učilnicah z uro izpita bo objavljen vsaj 3 dni pred začetkom popravnih izpitov na spletni strani naše šole: www.egss.si.

Odjava od izpita je možna vsaj 2 dni pred izpitnim rokom po e-pošti na naslov info@egss.si.

 

V času popravnih izpitov je vstop v učilnice samo v copatih!

Upoštevajte higienska pravila NIJZ (obvezno nošenje maske, vzdrževanje razdalje med osebami, razkuževanje rok idr.), ki so objavljena na spletni strani šole.

 

Ksenija Lipovšček, ravnateljica